FLAG

HVORFOR FLAGER VI?

Fordi vi har en flagstang og fordi vi har et flag. Men også fordi vi er danskere i landet med verdens flotteste flag. Og hvor vi dog hygger os med det, når vi af en eller anden årsag synes, at en given dag skal markeres.


Vi følger ikke nødvendigvis de officielle flagdage, vi sætter simpelt hen flaget, når vi synes, vi vil glædes over et eller andet med et kig op til Dannebrog. Herunder ser du, hvorfor vi har eller havde flaget oppe:

Ajourført 24.1.2020

24. januar 2020


Anette har fødselsdag i dag, så derfor måtte flaget op!


Vi satte flaget i ca. 8 m/sek. V-lig vind og finregn og det ændrede sig faktisk ikke noget særligt i løbet af dagen.22. januar 2020


I dag er vi glade for at kunne bruge vores flag til en markering af Gerdas fødselsdag .


Dagen startede temmelig skyet med NV-lig vind på 7-8 m/sek. Ved middagstid var solen dog kommet frem og det klarede helt op samtidig med at vinden drejede i N for at lægge sig helt inden flaget blev halet kl. 16.288. januar 2020


I dag havde vi kun to grunde til at flage: I går fik vi vores nye flag, og det skulle da lige fejres - og så kunne vi samtidig "prøvekøre" det. Og det var bare så fint. Lidt større end det gamle, så det passer rigtigt godt til flagstangens højde. Vores påstand er, at det kan vi sagtens være bekendt at bruge.


Der var rigtig god vind til flaget: 11 m/sek mellem V og SV fra morgenen, den var flovet til 5-6 m/sek., da det blev halet. Desværre måtte det nye flag finde sig i at debutere på en grå og lidt fugtig dag, ikke decideret regn, bare lidt "snusket" i hvert fald først på dagen. Så det må lige finde sig i en tur på tørresnoren, så det bliver helt tørt, inden vi skal prøve at lægge det pænt sammen.1. januar 2020


I dag var flaget oppe af tre grunde: Det var første dag, hvor vi kunne være bekendt at flage. Flagstangen var "opslugt" af en stor nøddebusk og hældede lidt mod SØ. Nøddebusken blev beskåret færdigt i forgårs og i går blev flagstangen rettet op til lodret. I dag var derfor både en fejring af vores indvielse af flagstangen, en markering af vores 365 dage her på stedet (i morgen starter vi vores år 2) og selvfølgelig en fejring af nytåret!


Flaget, som lå i skabet, viste sig at være en smule medtaget af alder og så virkede det også til at være lige i det mindste til flagstangen, derfor var det 3. gang, vi havde det oppe - første, sidste og eneste... Vi anskaffer simpelt hen et nyt og sørger for, at det gamle bliver brændt forskriftsmæssigt.


Der var en rigtig god vind til flaget: 8-9 m/sek fra V, så det var strakt flot ud.

AJENS


Copyright © All Rights Reserved